Blog

Fermax a l'avantguarda dels videoporters

Fermax-Badalona-Espai Digital

Aposta fort per la innovació

Amb una inversió de més de 2 milions d'euros en R D, la marca de videoporters amb seu a València pretén fer un pas de gegant que li permeti diferenciar-se de la seva competència.

Obrir el portal des del mòbil ara és possible

Fermax ha incorporat la tecnologia mòbil als seus dispositius, que permet que encara que un no estigui a casa, ja pot veure a la pantalla del seu telèfon intel·ligent qui està trucant a la porta i obrir-la, com si estigués davant del videoporter. El repte és incorporar les funcions domòtiques al dispositiu i controlar-ho tot des del mòbil. "Si et vas de vacances i et deixes alguna cosa encès, vas a rebre l'avís i el pots gestionar a distància", explica el director general de la companyia.

Reinventant cada dia

Fermax també acaba de patentar un sistema de videoporters amb dos fils, batejat com DUOX, Que resol el vell problema d'haver d'optar a una comunitat de veïns o propietaris entre simple intèrfon de tota la vida o un videoporter per a tothom. Amb aquesta tecnologia, cada veí de l'edifici tria què vol i paga en concordança amb això.

A Espai Digital és distribuïdor oficial de Fermax, venim instal·lant des de fa diversos anys. Són molts els usuaris de Badalona i Barcelona que fan servir aquest marca de videoporters.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *