Antenes, mentre TDT via satèl·lit

Antenistas en Badalona

Som Especialistes en Antenes

El nou estàndard de televisió és la Televisió Digital Terrestre, Un sistema més precís en la recepció i que aporta major qualitat que l'estàndard analògic anterior. Aquests canvis han suposat una millora en tots els sentits, fins i tot a nivell de manteniment, però els equips segueixen requerint un treball de condicionament que ha de ser sempre realitzat per professionals especialitzats en el manteniment d'antenes TDT, com és la divisió de Telecomunicacions de Espai Digital.

La nostra divisió de Telecomunicacions ofereix una jonteresante i econòmic servei de manteniment i reparació de la seva antena comunitària digital, fent una programació de manteniment per a una correcta cura del seu equip i instal·lació, amb l'objectiu de mantenir les prestacions d'un equip el màxim temps possible, preparant el dispositiu perquè reculli el senyal de manera òptima. No deixi en mans inexpertes seva antena i confiï en veritables professionals de les Telecomunicacions i manteniment d'antenes TDT.

TDT

Deixem l'edifici preparat per a rebre totes les cadenes de televisió TDT. Instal·lem les antenes, equip amplificador i el cablejat necessari perquè tot funcioni perfectament.

Canals TV satèl·lit

Accés a emissions sense quotes d'abonament: CNN, BBC World. TV5, Rai Un ...

Televisió HD

Assessorem i resolem en tot el referit a la programació HD (alta definició).

Instal·lacions comunitàries per a Canal

De manera molt especial realitzem instal·lacions comunitàries per rebre el senyal de Canal amb una única antena parabòlica per a tots els veïns.

Escriu una adreça electrònica o truca al 934610026, T'informarem sense compromís.

El seu nom (requerit)

El seu e-mail (requerit)

Assumpte

El seu missatge