Blog

Què és el Dividend Digital?

¿Que es el Dividendo Digital?

Des Espai Digital us presentem la Campanya publicitària per a televisió que ha llançat el Ministeri d'Indústria i Energia amb l'objectiu de donar a conèixer el procés d'alliberament del Dividend Digital en la qual s'explica els passos que s'han de dur a terme per seguir veient tots els canals de televisió.


El procés d'alliberament del dividend digital consisteix a deixar lliure la banda dels 800MHz per donar pas a les noves tecnologies mòbils de quarta generació.

En alguns casos n'hi hagués prou amb un simple reajustament dels canals, però en d'altres s'haurà de fer alguna petita adaptació de la instal·lació. Posa't en contacte amb el President de la teva Comunitat.

Aquesta tecnologia 4G permet navegar a una velocitat 10 vegades superior a la 3G i gràcies a l'alliberament del dividend digital podrà assolir una major penetració en edificis i recintes tancats, així com una major cobertura geogràfica.

Recorda que som especialistes en el muntatge i manteniment d'antenes. Per a més informació contacta amb nosaltres som especialistes en Muntatge d'Antenes a Badalona o visita el web www.televisiondigital.es

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *