Porters i videoporters

porteros y videoporteros en badalona

En Espai Digital realitzem instal·lacions, manteniment i reparacions tant de porters com videoporters. Des instal·lacions complexes (multitud d'accessos, consergeria ...), fins a les més senzilles (comunitats i cases unifamiliars).

Si estàs interessat en canviar el porter automàtic de la teva comunitat, nosaltres som el teu tècnic de confiança. Disposem d'una àmplia gamma de models tant en porters com a videoporters per a tot tipus d'instal·lacions ja siguin convencionals o digitals.

Demana el teu pressupost sense compromís!

La instal·lació d'un videoporter augmenta la seguretat del teu edifici o vivienda.Con aquest sistema podràs controlar qui entra i només activant l'opció d'imatge veuràs tot el que la càmera capta encara que no tinguis trucada en aquest precís moment. Millorarà la confiança i seguretat en el teu urbanització o edifici negant l'accés a desconeguts.

Treballem només amb material de primera qualitat i de les marques més reconegudes del mercat: Tegui, Fermax, Goldmar, Comelit.

Els nostres Treballs estan 100% garantits

Tots els nostres treballs amb la màxima qualitat, amb els tècnics més qualificats i experimentats.

Actualitzacions de "maquillatge"

Solucions de "maquillatge" com canviar la placa del teu carrer, substituir els equips en mal estat pel temps o ús, vam realitzar implantacions dels nous sistemes digitals que substitueixen els sistemes analògics i limita les seves prestacions.

Ampliacions de serveis o, si no anul·lació d'entrades

Incorporem accessos addicionals amb motiu de la construcció en el bloc de nous accessos. Muntatge de sistemes de consergeria. Avaluem la possibilitat d'integrar aquests sistemes sobre els existents oferint la millor alternativa.

Videoporteros en badalona3

Escriu una adreça electrònica o truca al 93 461 00 26, t'informarem sense compromís.

El seu nom (requerit)

El seu e-mail (requerit)

Assumpte

El seu missatge